Qui som?

La vida en aquesta societat és, en el millor dels casos, un autèntic avorriment, i encara més per les dones que romanen sent persones cíviques i responsables. Per això un fred hivern vam decidir ajuntar-nos per conspirar contra el masclisme. 
Som les hereves de les inconformistes, dissidents, rebels, combatives, desobedients, agressives, histèriques, de les bruixes, de totes elles juntes. Ens jugarem la foguera, si cal, per seguir el seu camí. Som les desviades i les odiades. Cridarem amb força els nostres càntics esgarrifants i us farem tremolar de la por. Perquè farem justícia al que va ser el major feminicidi de la història i muntarem les més grans orgies al seu honor. 
Orgies feministes, és clar. Farem encanteris i maleïrem a tots aquells que s'interposin en les nostres malifetes.

Perquè això no va en broma...


Som un col·lectiu feminista no mixt del baix Maresme que ens agrupem sota el nom de "A Cavall de Forques" i que entenem la lluita feminista com una lluita autònoma que no pot quedar rellevada sota cap altre.
El nostre objectiu, més enllà de fer front a les actituds masclistes, sexistes o violència de qualsevol mena promulgades pel sistema patriarcal i capitalista, és formar un veritable grup de confiança on sentir-nos realment lliures, treure'ns de sobre les frustracions (laborals, sexuals, familiars,...), que dia a dia rebem del nostre entorn i d'aquesta manera empoderar-nos amb la finalitat de portar una vida més digne des de la figura de dona.