5/12/13

Comunicat d'agressions de companyes de "Cárcel igual Tortura"

Fa uns mesos, algunes companyes vam organitzar al Baix Maresme una xerrada amb el que, en aquella època, consideràvem company; en Baldomero Lara Sánchez. Per la seva integritat i persistència en la lluita i el respecte que ens mereixia (resistència a durs anys confinat en règim FIES, fugues, denúncia del sistema carcerari, lluita en la campanya Presó=Tortura, etc..) i compromís amb la lluita anticarceraria, vam acollir-lo a casa nostra, oferint-li els nostres llits,obrint-li les portes dels nostres espais i muntant-li una xerrada al Baix Maresme, que va ser positiva i enriquidora, 

De la mateixa manera que en el seu moment vam fer-li costat, oferint-li el nostre suport i companyonia, difonent la seva lluita i trajectòria, traient de sota les pedres els diners que varem poder perquè seguís fins el proper punt de la seva ruta i per recolzar-lo econòmicament per visitar altres persones preses...de la mateixa manera que vam fer tot això perquè ens sortia de dins, ara ens veiem amb la necessitat i obligació d'informar de la faceta d'agressor múltiple d'aquesta persona. El Baldo va agredir i assatjar a diverses companyes de lluita que posterioirment van donar a conèixer aquests capítols. Creiem que davant d'aquestes situacions calen posicionaments clars com els que altres grups ja han fet mitjançant comunicats.

És un fet que la seva lluita anticercaria no es veu anulada, però la seva faceta d'agressor múltiple deixa, per a nosaltres, en un segon pla la seva lluita contra les presons. Dins de la nostra escala de valors no hi ha lloc per a la combinació d'actituds combatents contra l'autoritat al mateix temps que es reprodueixen rols autoritaris i ultrapatriarcals en els terrenys menys públics.

Per les presents línies volem deixar clar que les persones que vam gestionar la xerrada del Baldo al Baix Maresme detestem les seves actituds i per aquest motiu les denunciem públicament. Des del nostre punt de vista, aquest tipus d'actituds no són dignes de persones -de cap tipus de persones en qualsevol cas- amb esperit revolucionari o llibertari. Nosaltres no volem construir res amb persones que es comporten així, per molt anarquistes que es diguin.

Sense més, us deixem amb el comunicat que han tret alguns grups de suport a persones preses de la campanya CÁRCEL=TORTURA
COMUNICAT

Contra l'estat, el patriarcat , el sistema carcerari
(si és que són coses inconnexes...) i les seves falses opositores...

...A terra els murs de les presons i les màscares dels agressors!


Mediterrani Oest, 4 desembre 2013,
Grup al Baix Maresme de suport a persones preses en lluita